Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τελική ευθεία για το παιχνίδι με το Μαρκό

Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για το εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Σ. Ρόδος με αντίπαλο το Μαρκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00.
Πλέον η προετοιμασία των «ελαφιών» βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης, καθώς μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και υπό προϋποθέσεις μπορεί να επανέλθουν στο… ρετιρέ.
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά εντός των τειχών την Παρασκευή και πάλι στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, καθώς το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα, όπου και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σε γήπεδο της Αττικής, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης.
Όπως όλα δείχνουν, ο Ντίνος Νικολόπουλος, παρότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και λίγο πριν την σέντρα της κυριακάτικης αναμέτρησης θα δοκιμάσει το πόδι του, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο Γιώργος Γωνιωτάκης, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές ημέρες.
Τέλος, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο Σπύρος Μπαξεβάνος να τους προετοιμάσει κατάλληλα για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στο Μαρκό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου