Ρεπορτάζ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 60χρονος που κατείχε 2.249,2 γραμ. κάνναβης

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 60χρονος υπότροπος σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών που συνελήφθη την 6η Δεκεμβρίου 2023 μετά από έλεγχο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ο 60χρονος, κάτοικος του συνοικισμού Ρωσοπόντιων στο Παραδείσι που βρέθηκε να κατέχει στο αυτοκίνητο και στην οικία του 2.249,2 γραμ. κάνναβης. Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε να κατέχει 8 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 19, 25, 17, 43, 49, 25, 4 και 2,2 γραμμαρίων και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 262, 1.387 και 416 γραμμαρίων.
Σημειώνεται πως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και δύο ζυγαριές ακριβείας. Απολογούμενος υποστήριξε ότι κατείχε την κάνναβη για ιδίαν χρήση και ότι είναι τοξικομανής που παρακολουθεί το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ από το έτος 2007, ενώ στο ποινικό του μητρώο έχει αναγνωριστεί ως εξαρτημένος.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο κ. Μανώλης Βλάχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου