Τοπικές Ειδήσεις

Προσδιορίστηκε η δίκη του κατηγορούμενου για βιασμό τηλεστάρ και influencer Στήβ Μηλάτου

-Θα γίνει την 1η Απριλίου 2024.

Για την 1η Απριλίου 2024 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου της δίκης με κατηγορούμενο για βιασμό τον 30χρονοςτηλεστάρ και influencer Στέφανο (Στηβ) Μηλάτο του Γεωργίου.

Θυμίζουμε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο άνδρα, μοντέλο, γνωστό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και – παλαιότερα – σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο.

Οπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, την Δευτέρα 23/05/2022 ο 30χρονος με τον οποίο συνδιασκέδαζε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία.

Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο 30χρονος φέρεται να την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι.

Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε καταγγελία για βιασμό.

Ο 30χρονος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η καταγγέλλουσα και οι φίλες της συζητούσαν με τους θαμώνες και το προσωπικό και η καταγγέλλουσα αφού τον ρώτησε πώς τον λένε ζήτησε την ηλεκτρονική διεύθυνσή του στην εφαρμογή “INSTAGRAM”.
Διατείνεται η καταγγέλλουσα, ότι αφού συζήτησε με άλλους άνδρες επέστρεψε και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά και πως όταν τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα εκείνη δέχτηκε.

Συνεχίζοντας την απολογία του ανέφερε ότι σε είκοσι μέτρα από το κατάστημα υπήρχε ένα σπίτι υπό κατασκευή, απέναντι σε άλλα ήδη κατοικημένα σπίτια στην αυλή του οποίου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις και πως εκείνη του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του έκανε στοματικό έρωτα κι όταν της ζήτησε να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη εκείνη δέχθηκε.

Επιπλέον το μοντέλο ισχυρίζεται ότι η ερωτική πράξη κράτησε πολύ λίγο καθώς του φάνηκε ότι άκουσε φωνές ισχυριζόμενος επιπλέον ότι εκείνη την ώρα συνειδητοποίησε ότι έπεσε το σκουλαρίκι του και της είπε να πάει στις φίλες της κι εκείνος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει και έκτοτε δεν την ξαναείδε. Την επόμενη ημέρα όπως είπε, πληροφορήθηκε ότι του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Ως συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου παρίστανται οι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Κοκκινογένης.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου