Τοπικές Ειδήσεις

“Ας μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που εργάζονται στο Νοσοκομείο”- Ευχαριστήριο

του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου

Όταν πρόκειται να μπεις σε ένα νοσοκομείο επικρατεί ο φόβος ακόμη κι αν πρόκειται για μια μικρή (ή μεγάλη) εγχείρηση. Τα συναισθήματα είναι τα ίδια .
Εχεις ανάγκη να νιώσεις την ασφάλεια του χειρουργού , του αναισθησιολόγου και την φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού. Πολύτιμη αλυσίδα που δεν την γνωρίζουμε αν δεν αναγκαστούμε να μπούμε για εισαγωγή.
Είναι δύσκολο το έργο τους και πολύ αξιέπαινο. Ειδικά με τις σημαντικές ελλείψεις που έχει σαν δομή το Νοσοκομείο μας.
Πριν μερικές μέρες έκανα ένα  χειρουργείο που από την αρχική διάγνωση ,  τον προεγχειρητικό έλεγχο και τις προηγούμενες εξετάσεις ένιωσα την απεριόριστη ασφάλεια από τον εξαιρετικό άνθρωπο πάνω απ’ όλα , και χειρουργό κο Καρέλλα Μανώλη αλλά και την  φροντίδα και αγάπη της αγαπημένης αναισθησιολόγου κας Πολύμνιας Γαλανού , που τόσο αγώνα δίνει για το νοσοκομείο μας και για τα δικαιώματα των γιατρών μας , αλλά και για την υγεία των πολιτών αυτού του νησιού και όχι μόνο . Σας ευχαριστώ από καρδιάς και είμαι ευγνώμων που σας γνωρίζω προσωπικά . Η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας , η ενσυναίσθηση και ο επαγγελματισμός σας  ας είναι παράδειγμα για όλους .
Ευχαριστώ και όλο το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β χειρουργικής που δίνει μάχη πραγματικά  .
Ας μην ξεχνάμε λοιπόν τους ανθρώπους που εργάζονται σε εκείνο το Νοσοκομείο . Τους νοσηλευτές τους γιατρούς . Ας μην αφήνουμε το κτήριο άλλο να ρημάζει . Είναι ευκαιρία τώρα που οι ξενοδόχοι δαπανούν για τις ανακαινίσεις και τις νέες πτέρυγες να αναλάβει ο καθένας συντονισμένα από μια πτέρυγα για τις κτιριακές ανάγκες ( πατώματα , βαψίματα κλπ) Ας βοηθήσουμε όλοι .
Εύχομαι υγεία σε ολο τον κόσμο και καλές Γιορτές .

Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου
Σύμβουλος επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης .

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου