Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ξεκουράστηκαν και κοιτάνε την Ελλάς Σύρου

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς επιβλήθηκε στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας του Βύζαντα Μεγάρων με το σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο.
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, τα «ελάφια» ανέβηκαν στην 2η θέση του πίνακα (ισοβαθμούν με τον Αστέρα Βάρης έχοντας 29 πόντους), μόλις ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κόρινθος.
Οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους στο παιχνίδι της Κυριακής και πλέον είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου, όπου θα επιδιώξουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος τη Δευτέρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν, με τα «ελάφια» να επιστρέφουν την Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στη Σύρο.
Όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση με την Ελλάς ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης και ο Παύλος Λάσκαρης, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός απροόπτου διαθέσιμος θα είναι ο Γιώργος Γωνιωτάκης.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμους ή τιμωρίες στο στρατόπεδο των «ελαφιών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου