Αθλητικά

Παίρνει Παπαδάκη ο Κολοσσός, τέλος ο Γόντικας, “τελειώνει” ο Τζόργκενσεν!

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Κολοσσό, ο οποίος συμφώνησε με τον Κώστα Παπαδάκη που επιστρέφει στη Ρόδο από το Λαύριο, ενώ την αντίθετη διαδρομή θα κάνει ο Κωστής Γόντικας που έμεινε σε χαμηλές πτήσεις με τη φανέλα του Κολοσσού. Έτσι οι δύο ομάδες κάνουν μία κίνηση που θυμίζει ΝΒΑ… Ο Κώστας Παπαδάκης θα επιστρέψει στον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο είχε αγωνιστεί για μια τριετία ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό και την ίδια στιγμή τη θέση του στο Λαύριο και την Αθήνα θα πάρει ο Κωστής Γόντικας.
Εξάλλου, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Κολοσσό ο Πολ Τζόργκενσεν, από τον οποίο ο Κούρο Σεγκούρα δεν έχει μείνει ευχαριστημένος… Ο Αμερικανός πήρε το… μήνυμα στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας και αναμένεται να αποχωρήσει από τους «θαλασσί», αφού η απόδοση του έχει μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Ο Τζόργκενσεν θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός που θα αντικατασταθεί μετά τον Σίμονς, οπότε οι Ροδίτες θα κινηθούν για ξένο η Έλληνα ψηλό. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Κολοσσός έχει κάνει κρούση στον Βασίλη Καββαδά του Γ.Σ. Λαυρίου για να έρθει στη Ρόδο. Το Λαύριο συμφώνησε με τον Κωστή Γόντικα, οπότε είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Καββαδάς και να έρθει στη Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου