Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Με επιπλέον λύσεις στην φαρέτρα του

Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς την Κυριακή στις 17:00 θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας τον Γιούχτα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου του 2ου ομίλου (Νότιου).
Ο προπονητής του «γηραιού» Θωμάς Γράφας, είδε με ικανοποίηση δύο ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ακόμα ένας θα το πράξει την Πέμπτη, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στη διάθεσή του.
Πρόκειται για τον Αντεσίνα Μουμπάρακ Γκάτα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δικέφαλο και τον Νικήτα Νικόλη που αποθεραπεύτηκε έπειτα από το χειρουργείου που είχε υποβληθεί, με τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, στην προπόνηση της Τετάρτης.
Ο τρίτος… της παρέας είναι ο Κώστας Δημητρίου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’, ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει επιπλέον λύσει για το παιχνίδι με τον Γιούχτα, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να οδηγηθεί ο «γηραιός» σε ακόμα μία εντός έδρας νίκη, με τον μοναδικό αθλητή που παραμένει στα.. πιτς να είναι ο τερματοφύλακας Βασίλης Σηφάκης που υπέστη κάταγμα κνήμης- περόνης και θα χάσει όλη την σεζόν.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην προετοιμασία συνεχίστηκε σε εντατικούς ρυθμούς την Τετάρτη. Το πρόγραμμα διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του, έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις για τους «κυανέρυθρους» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασίας τους ενόψει Γιούχτα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Διαγόρας θέλει το «τρίποντο» στο παιχνίδι της Κυριακής, προκειμένου να διατηρήσει το απόλυτο των νικών στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, που θα του επιτρέψει να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας του 2ου ομίλου (Νότιου).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου