Αθλητικά

Α’ κατηγορία: Στο επίκεντρο η μάχη της Κρεμαστής

Γύρω από το ντέρμπι του πρωτοπόρου Φοίβου με τον αξιόμαχο και τέταρτο της βαθμολογίας Αστέρα Παστίδας, περιστρέφεται η αυριανή δράση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι Κρεμαστενοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, θα στηριχθούν στη δύναμη της έδρας τους, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν το πλεονέκτημά τους έναντι του βασικού διώκτη τους Απόλλωνα Καλυθιών, που θα υποδέχεται την ίδια ώρα τον ουραγό Άγιο Γεώργιο εκκινώντας από τη θέση του αδιαφιλονίκητου φαβορί.
Με ισχυρότατο κίνητρο θα μπουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση οι Διγενής και Κλεάνθης. Οι Κοσκινιάτες ψάχνουν για ένα «τρίποντο», το οποίο θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα βελτιώσει τη θέση του έναντι των υπόλοιπων ομάδων που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι Παραδεισιώτες θέλουν να κερδίσουν περαιτέρω «σκαλοπάτια», κλείνοντας σε παρένθεση τις δύο συνεχόμενες ήττες τους.
Τα λεφτά του εισιτηρίου αξίζει και η υπόσχεση που δίνουν στο φίλαθλο κοινό για ένα καλό και ανταγωνιστικό ματς, οι Άρης και Διαγόρας Βατίου, που συγκρούονται στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.
Οι γηπεδούχοι του Χρυσόστομου Χάσταλη φιγουράρουν στην 5η θέση του πίνακα και θέλουν κάτι περισσότερο, το ίδιο όμως επιδιώκουν και οι σήμερα όγδοοι, ικανοί αλλά και ασταθείς, φιλοξενούμενοι του Γιάννη Καμπούρη.
Η αυλαία της αυριανής δραστηριότητας θα ανοίξει το μεσημέρι στην Κω, όπου η εσχάτως ανεβασμένη Αναγέννηση Ασφενδιού αντιμετωπίζει την Κατταβιά, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς.
Υπενθυμίζεται, πως στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής διεξήχθησαν ήδη τρία παιχνίδια. Ο Ηρακλής Μαριτσών επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Κω με το ευρύ 6-0, η Δόξα Καρδάμαινας σημείωσε σπουδαία νίκη επί του Κλεόβουλου στη Λίνδο με 3-1, ενώ οι Ποσειδώνας Καρπάθου και Ηρακλής Λάρδου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές:

*Ζηπάρι (12:30) Αναγέννηση Ασφενδιού-Κατταβιά
Διαιτησία: Ζήσιος-Ντούρος Γ., Βέροιος Γ., Τζουμαλάκης Α.
Παρατηρητής: Μάμμης Δ.
Παρ. Διαιτησίας: Βασιλείου Π.
*Κοσκινού (14:45) Διγενής-Κλεάνθης
Διαιτησία: Πατσιόπουλος Θ., Πηδιάκης Τ., Αυγενικού Α.
Παρατηρητής: Φραντζής Η.
Παρ. Διαιτησίας: Λάμπρου Χ.
*Καλυθιές (14:45) Απόλλωνας Καλυθιών-Άγιος Γεώργιος
Διαιτησία: Παπακωνσταντίνου Γ., Σαρρής Γ., Βλάχος Β.
Παρατηρητής: Θεοδοσίου Β.
Παρ. Διαιτησίας: Ζαννετίδης Κ.
*Αρχάγγελος (14:45) Άρης-Διαγόρας Βατίου
Διαιτησία: Παπαγιαννίδης Ε., Στεφανάκης Β., Κυριακίδης Α.
Παρατηρητής: Βασιλαράκης Η.
Παρ. Διαιτησίας: Τσαγγάρης Β.
*Κρεμαστή (14:45) Φοίβος-Αστέρας Παστίδας
Διαιτησία: Δουλγέρης Λ., Αρέστης Ν., Παγωνάς Γ.
Παρατηρητής: Παλαιολόγος Μ.
Παρ. Διαιτησίας: Κατσιδώνης Ε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου