Τοπικές Ειδήσεις

Χριστούγεννα στη Φάρμα της Ρόδου: Παιχνίδια με τα ζώα και πολλές εκπλήξεις από τον Άγιο Βασίλη!

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Φάρμα Ρόδου σας προσκαλεί σε μια χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτη χαρά και ζεστασιά! Από τις 17 Δεκεμβρίου μία μαγική εμπειρία περιμένει μικρούς και μεγάλους, με συντροφιά τα αγαπημένα μας ζώα, με Χριστουγεννιάτικη Φάτνη, αλλά και τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα και χαμόγελα!

Οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν φίλοι με τα ζωάκια μας, να παίξουν, να βγάλουν φωτογραφίες και να απολαύσουν ατελείωτες βόλτες! Οι μεγαλύτεροι φίλοι μας θα μπορέσουν να απολαύσουν το ζεστό τσάι που προσφέρεται σε όλους τους επισκέπτες, φτιαγμένο από εκλεκτά βότανα της περιοχής και να χαλαρώσουν στην αγκαλιά της φύσης.

Το αποκορύφωμα; Η συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά, θα βγάλει μαζί τους φωτογραφίες και θα χαρίσει τις πιο αξέχαστες στιγμές των φετινών Χριστουγέννων!

Περίοδος και Ωράριο Λειτουργίας:

Από 17 Δεκεμβρίου 2023 έως 7 Ιανουαρίου 2024

Ώρες Λειτουργίας: 09:00 – 17:30

Τιμές Εισιτηρίου: 5,5 ευρώ για ενήλικες, 3 ευρώ για παιδιά (3-12 ετών), δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στη Φάρμα για να μοιράζει δώρα στα παιδιά τις εξής ημερομηνίες: 23-26 Δεκεμβρίου, 30-2 Δεκεμβρίου καθώς και 6-7 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επιστεφτείτε την ιστοσελίδα της Φάρμας Ρόδου: https://farma-rhodes.com/

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου