Αθλητικά

Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ίκαρος: Απόλαυσαν την εντουροβόλτα της Κυριακής

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ίκαρος και η ομάδα Enduromaniacs Rhodos, διοργάνωσαν την Χριστουγεννιάτικη φιλική εντουροβόλτα, για τα μέλη και τους φίλους τους.
Πενήντα μηχανές ξεκίνησαν από το Φαληράκι και έφτασαν μέχρι την Ελεούσα, απολαμβάνοντας την βόλτα τους , μέσα από ιδιαίτερες διαδρομές στα υπέροχα πυκνά δάση του νησιού μας, μένοντας όλοι ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που όπως όλα δείχνουν θα επαναληφθεί.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/12/2023 η φιλική εντουροβολτα που διοργάνωσε ο Ίκαρος Ρόδου σε συνεργασία με την ομάδα Enduromaniacs Rhodos.
Δώσαμε ραντεβού στις 8:00 το πρωί έξω από το Sarikas Bakery Patisserie στο Φαληράκι όπου και το ευχαριστούμε για το δωρεάν πρωινό καφέ που μας προσέφερε.
Στην συνέχεια ξεκινήσαμε 50 μηχανές εντούρο, γουρούνες και on off μεγάλου κυβισμού για τη διαδρομή μας , όπου τερμάτιζε στην Ελεούσα και γευματίσαμε στα Πλατάνια.
Περάσαμε από δύσκολες και εύκολες διαδρομές μέσα από πυκνά δάση με αρκετή λάσπη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φοβερή παρέα που συμμετείχε σε αυτήν την ημέρα γεμάτη αδρεναλίνη!
Τα λέμε ξανά σύντομα μείνετε συντονισμένοι…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου