Τοπικές Ειδήσεις

Το «Ακταίον» ξανά στο πλευρό της Παιδιατρικής Κλινικής

Σήμερα, η διοίκηση του «Ακταίον» αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη, προχωρώντας για ακόμη μία χρονιά, σε μια γενναιόδωρη δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος της διοίκησης του «Ακταίον» κ. Κώστας Αποστολίδης και ομάδα του, εκφράζοντας την στήριξή τους προς την τοπική κοινωνία, παρέδωσαν ένα χολερυθρινόμετρο, κρίσιμης σημασίας για τις ιατρικές ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής. Παράλληλα, προσέφεραν χαρούμενες στιγμές, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται.

Αυτή η πρωτοβουλία, αντικατοπτρίζει τη συναισθηματική σύνδεση που έχει το «Ακταίον» με την τοπική κοινωνία της Ρόδου. Για το λόγο αυτό, η διοίκησή του δεσμεύεται προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, ότι θα παραμένει σταθερά δίπλα τους καλύπτοντας κάθε ανάγκη που ενδέχεται να παρουσιαστεί.

Το «Ακταίον», δηλώνει έτοιμο να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται γέφυρες στήριξης μεταξύ των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να καλύπτονται αποτελεσματικά οι ανάγκες του νησιού μας.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν σύντομα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου