Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 20-12-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 24χρονος ημεδαπός για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, ελαφρά σωματική βλάβη, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοφορία.

Την 20-12-2023 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 50 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την 20-12-2023 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών οι οποίοι πρωινές ώρες της 28-11-2023 παραβίασαν κατοικία και αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή.

Την 20-12-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 28 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά -16,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου