Αθλητικά

Μικτές ομάδες: Οριστικά στις 18 Ιανουαρίου στη Χίο

Για τις 18 Ιανουαρίου «κλείδωσε», οριστικά και αμετάκλητα καθώς βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια, το ταξίδι των μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 στη Χίο, όπου θα αντιμετωπίσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της εκεί ΕΠΣ για την 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Ρόδο το απόγευμα της 17ης του μήνα, θα κάνει μία προπόνηση με την άφιξή της στη Χίο και την επομένη θα ριχτεί στη «μάχη» των αγώνων, με την Κ14 να δίνει το δικό της παιχνίδι στις 10:45 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι η Κ16 το δικό της.
Θα προηγηθούν, δύο έως τρεις προπονήσεις επί ροδιακού εδάφους με τη συμμετοχή και των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν από τα νησιά του βορείου συγκροτήματος.
Ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Τριχιάς θα οριστικοποιήσει τις επιλογές του εντός της τρέχουσας εβδομάδας και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Η μικτές Κ16 και Κ14 έχουν το δικαίωμα να συμπεριλάβουν στην αποστολή από 20 ποδοσφαιριστές εκάστη, ενώ πέντε θα είναι οι συνοδοί εκ μέρους της ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου