Αθλητικά

Φοίβος: Με τον Γιάννη Καρπαθάκη στη «μηχανή» του

Στην περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς του προχώρησε ο Φοίβος, καλύπτοντας μία από τις πλέον σημαντικές ανάγκες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Στα χρώματα της ομάδας ντύθηκε ο 30χρονος αμυντικός Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του Ταξιάρχη Καλάθου.
Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του σωματείου της Κρεμαστής ευχαριστεί θερμά εκείνου του Ταξιάρχη για τη συναίνεσή της στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα τον ίδιο στις τάξεις της ομάδας:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρόνου αμυντικού Γιάννη Καρπαθάκη από τον Ταξιάρχη Καλάθου. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και τον Πρόεδρο του Ταξιάρχη που λόγω της άψογης σχέσης που έχουμε αναπτύξει μας παραχώρησε τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ του. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Σημειώνεται πως ο Γιάννης Καρπαθάκης είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της.
Κατά τα άλλα, την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τον Άρη στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου.
Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης περιμένει ένα καλό ποδαρικό στο 2024, ώστε η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της διοργάνωσης να βρει την ομάδα του να κατακτά τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου