Αθλητικά

Super League 2: Την Κυριακή το παιχνίδι Διαγόρας- Ηλιούπολη

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2 το αναλυτικό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου (Νότιου), με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται σε δύο δόσεις.
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νησιού μας θα βρίσκεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, καθώς στις 15:00 ο Διαγόρας θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη, με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Την ίδια ημέρα και ώρα, ο Τηλυκράτης Λευκάδας θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό, το Αιγάλεω την Παναχαϊκή, ενώ στις 16:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στα Χανιά και τον Ιωνικό.
Η 15η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, όπου στις 15:00 ο Γιούχτας θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Καλλιθέα και στις 16:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, με τον Παναθηναϊκό Β’ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με το παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Action24.
Αναλυτικά:
Super League 2
2ος όμιλος (Νότιος)
15η αγωνιστική
Κυριακή 21/1

-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 15:00
Διαγόρας- Ηλιούπολη
-Δημοτικό στάδιο Λευκάδας 15:00
Τηλυκράτης Λευκάδας- Ιωνικός
-«Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» 15:00
Αιγάλεω- Παναχαϊκή
-Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων 16:00
Χανιά- Καλαμάτα
Δευτέρα 22/1
-Παγκρήτιο στάδιο 15:00
Γιούχτας- Καλλιθέα
-«Απόστολος Νικολαΐδης» 16:00 (Action24)
Παναθηναϊκός Β’- Ολυμπιακός Β’

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου