Τοπικές Ειδήσεις

Γενικό Λύκειο Ιαλυσού: Ευχαριστήρια επιστολή για γενναιόδωρη προσφορά προς το σχολείο

Ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και όλο το Προσωπικό του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ιαλυσού αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Τουριστικών – Οικοδομικών – Εμπορικών υπηρεσιών των κκ. Δ. Καλιουδάκη – Μ. Ροδίτη για την γενναιόδωρη προσφορά τους προς το Σχολείο μας και τον Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Πέρο Νικόλαο για το ενδιαφέρον, την ανταπόκριση και την άμεση διευθέτηση του αιτήματος μας. Η ευγενική χειρονομία τους θα διευκολύνει την καθημερινότητα των μαθητών εντός του σχολικού χώρου και θα συμβάλει στην ελκυστική λειτουργία του.

Η δωρεά αυτή γίνεται ακόμη πιο αξιέπαινη, γιατί πραγματοποιείται σε καιρούς χαλεπούς και απαιτητικούς, σε μια περίοδο κατά την οποία οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και η οικονομική δυσπραγία κυριαρχεί. Όμως, η με κάθε τρόπο και μέσο προσφορά στα παιδιά και την σχολική κοινότητα είναι ένα καθήκον του συνόλου των πολιτών, που πολλές φορές παραμένει στην λήθη, αλλά είναι αναγκαίο για την στήριξη των ίδιων των παιδιών μας.

Η γενναιόδωρη προσφορά των κκ. Δ Καλιουδάκη – Μ. Ροδίτη συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των σχολικών μας πόρων και επιτρέπει στους μαθητές μας να έχουν μια πλούσια και ενδιαφέρουσα σχολική εμπειρία. Η προσφορά τους θα χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών μας και της συνολικής σχολικής μας κοινότητας.

Διαβεβαιώνουμε ότι η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να υποστηρίξει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, που μπορούμε να βασιζόμαστε σε υποστηρικτές οι οποίοι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και στην επίτευξη των παιδαγωγικών μας στόχων.

Κλείνοντας, εκφράζουμε για άλλη μια φορά την εκτίμησή μας και τις ευχαριστίες μας, δημοσίως, στους τρεις συμπολίτες μας, Δ Καλιουδάκη, Μ. Ροδίτη, Πέρο Νικόλαο και σε κάθε άλλον εμπλεκόμενο, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στο διδακτικό και μαθησιακό έργο που προάγεται στον σχολείο μας.

Για την σχολική κοινότητα,

 

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής

 

Μιχάλης Μπούτης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου