Ρεπορτάζ

Συνελήφθησαν 42χρονος με την 43χρονη σύντροφό του για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν την 15η και 16η Ιανουαρίου 2024 στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 42χρονος ημεδαπός και η 43χρονη σύντροφός του σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, προχθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του δράστη όπου σε παρακείμενο αυτής χώρο βρέθηκαν κοκαΐνη βάρους 18 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Βρέθηκαν συγκεκριμένα επιμελώς κρυμμένες εντός γλάστρας στον αύλειο χώρο της οικίας και κατασχέθηκαν οκτώ φιξάκια με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 18 γραμμαρίων. Εντός της γλάστρας βρέθηκε ακόμη και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική, ζυγαριά ακριβείας. Εντός του δωματίου του ανωτέρω βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα φιξάκι με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που έγινε σε άλλο εντός του ίδιου αύλειου χώρου της ανωτέρω οικίας στο οποίο διαμένουν οι γονείς του 42χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 28,5 γραμμαρίων.
Στην οικία στην οποία διαμένει με την σύντροφό του διενεργήθηκε και δεύτερος έλεγχος χθες και βρέθηκαν χάπια βουπρενορφίνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι εκείνη.
-Στο μεταξύ ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της, αφέθηκε χθες, μετά την απολογία της, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, μια 20χρονη ημεδαπή, που συνελήφθη την 13η Ιανουαρίου 2024, γιατί αποπειράθηκε να παραδώσει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κρυμμένη εντός ρουχισμού, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου σε κρατούμενο του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου
Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στα ρούχα, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και ραμμένη σε λάστιχο φόρμας, μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων.
Ως συνήγορος υπεράσπισής της παρίσταται ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου