Αθλητικά

ΡΟΑ: Το Σάββατο 27/1 η ετήσια Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ενημέρωσε ότι το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο, θα γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση, με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σημαντικότερο όλων, η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Με την από 7/12/2023 απόφαση του Δ.Σ. του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, καλούνται τα μέλη του ΡΟΑ στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο – Ρόδου με θέματα ημερησίας διάταξης.
1)Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2)Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3)Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
4)Εκλογή νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλες διατυπώσεις το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 την ίδια ώρα και τόπο.
Όποιο μέλος θέλει να θέσει υποψηφιότητα μπορεί να στείλει mail στο rodiakosoa@gmail.com έως την Τρίτη 23/01/2024 με την υποψηφιότητά του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου