Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: Αντίο… με γεύμα και την κοπή της πίτας

Ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας αποχώρησε από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, έπειτα από σχετική απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές, του παρέθεσαν γεύμα, ενώ ο σύλλογος έκοψε και την πίτα του, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Με γεύμα και κοπή πίτας αποχαιρέτησε την φετινή σεζόν ο ‘’Άγιος’’ που προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα.
Εν μέσω πολύ καλού κλίματος και παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, η διοίκηση του συλλόγου, μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για αποχώρηση της ομάδας από το φετινό πρωτάθλημα, παρέθεσε γεύμα και παράλληλα έγινε η κοπή της πίτας.
Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε με βαριά την καρδία, αλλά με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα και την επόμενη ημέρα της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κατανόησαν την κατάσταση και άπαντες είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν σε ομάδα της αρεσκείας τους για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Παράλληλα έδωσαν τον λόγο τους πως θα συζητήσουν με την ομάδα μας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Προς αυτή την κατεύθυνση, η διοίκηση ξεκίνησε ήδη να σχεδιάζει την επόμενη χρονιά, έχοντας ως γνώμονα τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει πιο έντονο το ντόπιο και νεανικό στοιχείο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου