Ειδήσεις

Πιθανές οι εκλογές

Στο ενδεχόμενο να διενεργηθούν πρόωρες εθνικές εκλογές αναφέρθηκε σε δηλώσεις του χθες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης.
«Το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εθνικών εκλογών με όλα αυτά τα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες είναι μια λύση αποπροσανατολισμού. Παρόλα αυτά τα πολιτικά αδιέξοδα είναι πολύ μεγάλα και θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γάκης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η κυβέρνηση στη στιγμή που δεν έχει την πλειοψηφία θα έπρεπε να είχε προχωρήσει στη διενέργεια εθνικών εκλογών.
«Σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία και θα έπρεπε να είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη διενέργεια εκλογών», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γάκης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια.
«Zήσαμε μια ταπεινή αλλά σημαντική εκδήλωση. Δυο ογκόλιθοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλάζουν ρόλο. Ήταν μια δύσκολη ημέρα για τον κ. Σάββα Καραγιάννη γιατί αναγκάστηκε να «ξηλώσει» κάτι από τη ζωή του. Είχε αναδείξει το πλωτό πολυιατρείο. Όταν ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας το εγχείρημα έμοιαζε πολύ δύσκολο. Αυτό το κεφάλαιο κλείνει. Σημαντικό κεφάλαιο ήταν οι ημέρες Μνήμης και Δημοκρατίας στη Λέρο, που ο κ. Σάββας Καραγιάννης σκέπτεται να αναβιώσει. Να θυμίσω ότι στην Πάτμο πραγματοποιείται η εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «ημέρες μουσικής». Όλες αυτές οι δράσεις έμειναν ανεξίτηλες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν ιδέες που θέλουν μιμητές. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη γιατί δεν δυσκολεύθηκε να συνεχίσει δράσεις, που θεώρησε πως ήταν σωστές», δήλωσε ο κ. Γάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου