Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Πάνοπλος για την τρίτη συνεχόμενη νίκη

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επιστρέφει σήμερα ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 15:00 θα υποδεχθεί στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου την Α.Ε. Ερμιονίδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Τα «ελάφια» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες σε βάρος της Εράνης Φιλιατρών (εντός έδρας) και της Α.Ε. Μεσολογγίου (εκτός έδρας), γι’ αυτό και θέλουν να… τριτώσει το καλό για να παραμείνουν στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Μπορεί το παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε. Ερμιονίδας να φαντάζει εύκολο, αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, ωστόσο, ο προπονητής των «πρασίνων» Νίκος Κουρμπανάς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και εφαρμογή του πλάνου που έχει καταστρώσει μαζί με τους συνεργάτες του, έτσι ώστε τα «ελάφια» να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να οδηγηθούν στην πολύτιμη νίκη.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες αθλητών και όλοι είναι στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου του Αντριάνο Τρόκα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, επομένως ο Κουρμπανάς θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Επέστρεψε ο Δούμτσης
Μία επιπλέον λύση θα έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Κουρμπανάς ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με την Α.Ε. Ερμιονίδας.
Στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου επέστρεψε ο Γιώργος Δούμτσης, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά από ένα σύντομο διάστημα όπου η ομάδα μας ‘’καθάρισε’’ για να προσπαθήσει για τον στόχο της, ο Γιώργος Δούμτσης είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή μας, περισσότερο σίγουρος και βέβαιος για τον τελικό σκοπό.
Ελπίζοντας, τώρα όλα να πάνε κατ’ ευχή, τον καλωσορίζουμε και πάλι στη Ρόδο».
Άλλαξε η ποινή από την Επιτροπή Εφέσεων
Στην αλλαγή της ποινής που είχε επιβληθεί στον Α.Σ. Ρόδος και στον Αντώνη Μαρτίνη για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναργειακό, προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση:
Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου Α.Σ. Ρόδος και του προέδρου του σωματείου, Αντώνιου Μαρτίνη κατά της υπ’ αριθμ. 65/2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει σε βάρος του Αντώνιου Μαρτίνη την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας της 20.12.2023, Α.Σ. Ρόδος-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου