Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Αποδεκτή η παραίτηση Γράφα

• «Φεύγω σαν φίλος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός

Χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε ο Διαγόρας, καθώς την Κυριακή γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Οι «κυανέρυθροι» έχουν μπει στο 2024 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού δεν έχουν… σταυρώσει βαθμό, με την κυριακάτικη ήττα από την ομάδα της Λευκάδας να δρομολογεί εξελίξεις στον σύλλογο.
Ο Θωμάς Γράφας βλέποντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του «γηραιού», η οποία παρότι προσπάθησε να μεταπείσει τον έμπειρο τεχνικό, τελικά την έκανε αποδεκτή.
Επομένως ο Γράφας θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον «γηραιό» να εκδίδει ανακοίνωση, επισημοποιώντας το… διαζύγιο των δύο πλευρών, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Θωμά Γράφα. Η ομάδα προσπάθησε να μεταπείσει τον προπονητή να αλλάξει απόφαση, όμως ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή.
Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν.
Δήλωση Θωμά Γραφα:
Ευχαριστώ τον οργανισμό του Διαγόρα Ρόδου, τον μεγαλομέτοχο κύριο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο κύριο Σταθόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Προβατίδη, τον κύριο Παπακωνσταντίνου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για τη συνεργασία. Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Πλέον οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τον προπονητή που θα οδηγήσει τον «γηραιό» στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις προπονητών και πρόθεσή τους είναι μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν το νέο τους τεχνικό ηγέτη, προκειμένου να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου