Τοπικές Ειδήσεις

Απονομή στο έργο “Unsere Schule in 2050” της Ευρωπαϊκής ετικέτας ποιότητας eTwinning

Τη Δευτέρα 15.01.2024 ήταν μια σημαντική μέρα για το 4ο ΓΕΛ Ρόδου, αφού οι μαθητές του Β3 και η εκπαιδευτικός γερμανικής γλώσσας Σεμερτζίδου Ελπίδα τιμήθηκαν με την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το έργο eTwinning “Unsere Schule in 2050”, το οποίο πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2022 – 2023!

Αυτό σημαίνει ότι το έργο της εκπαιδευτικού, το έργο των μαθητών και η συνεργασία με τους εταίρους πληρούσαν τα κριτήρια του πλαισίου του Σήματος Ποιότητας και έλαβαν υψηλή βαθμολογία.

Πρόκειται για το έργο “Unsere Schule in 2050”, όπου οι μαθητές τεσσάρων σχολείων από την Ισπανία, Σλοβενία, Πολωνία και Ελλάδα οραματίζονται το σχολείο του μέλλοντος, συνεργάζονται και το δημιουργούν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες και στα δύο έργα, έβγαλαν τους μαθητές έξω από τα στενά όρια της τάξης, προσέδωσαν στο μάθημα ευρωπαϊκή διάσταση και συνέβαλαν στην καλλιέργεια διεθνιστικού πνεύματος.

Η ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών μαθητών και εκπαιδευτικού σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναγωγή αυτών σε ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου