Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ρεπό αντί για προπόνηση

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους είχαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, καθώς ο Νίκος Κουρμπανάς τους έδωσε ρεπό για να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση, ωστόσο, άλλαξε γνώμη, βλέποντας σημάδια κόπωσης στους αθλητές του, αποφασίζοντας τελικά να τους δώσει ρεπό.
Επομένως, σήμερα Τετάρτη τα «ελάφια» θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναγιάλειο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο.
Η προπόνηση, αναμένεται να διεξαχθεί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις των «πρασίνων» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό το Αίγιο.
Ο Α.Σ. Ρόδος μετρά τρείς νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και την προσεχή Κυριακή θα επιδιώξει να κάνει το 4 στα 4 για να παραμείνει δυναμικά μέσα στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Αντριάνο Τρόκα είναι το μοναδικό πρόγραμμα στις τάξεις των «ελαφιών», καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου