Ρεπορτάζ

O Τάσος Ζήφος παραιτήθηκε από την προεδρία της Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η παραίτηση δεν σχετίζεται με επεισόδιο που προηγήθηκε

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπέβαλε ο Ροδίτης αξιωματικός και πρόεδρος αυτής κ. Τάσος Ζήφος, διευθυντής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Ο κ. Ζήφος είχε αναλάβει πρόεδρος μετά από αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 12η Δεκεμβρίου 2021 και πλέον μετά την παραίτησή του η προεδρία ανατέθηκε στον άξιο αξιωματικό διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη ενώ ο ίδιος παραμένει απλό μέλος.
Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Α/Β’ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος: Α/Β’ ΜΑΚΡΙΔΗΣ Μηνάς
Γενικός γραμματέας: Α/Α’ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Πέτρος
Αναπληρωτής γραμματέας: Α/Β’ ΜΠΡΑΒΟΣ Βασίλειος
Οργανωτικός γραμματέας: Α/Α’ ΖΩΤΟΣ Απόστολος
Ταμίας: Α/Β’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κωνσταντίνος
Μέλος: Α/Υ ΖΗΦΟΣ Αναστάσιος
Σημειώνεται ότι παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα η παραίτηση του κ. Ζήφου δεν σχετίζεται με επεισόδιο που σημειώθηκε πρόσφατα με κατώτερο στην ιεραρχία αξιωματικό, ο οποίος φέρεται να αμφισβήτησε την επάρκειά του, παρότι χρονικά συνέπεσαν.
Θεωρητικά ο κ. Ζήφος δεν μπορούσε να είναι και ελεγκτής ως συνδικαλιστής και ταυτόχρονα και ελεγχόμενος από τους συναδέλφους του αλλά και συνδικαλιστές της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου