Αθλητικά

Ηπιόνη Κω: Πέντε μετάλλια στο «Royal Crown

Με συγκομιδή πέντε μετάλλια και γενικά πολύ καλή παρουσία, επέστρεψαν από το 6o διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Royal Crown» που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, οι αθλήτριες του Γ.Σ. Ηπιόνη Κω.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με 5 μετάλλια (δυο ασημένια και τρία χάλκινα) για τις αθλήτριες του τμήματος αγωνιστικής ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. Ηπιόνη Κω, έκλεισε το 6o διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής ‘’Royal Crown’’ στην Θεσσαλονίκη.
Οι αθλήτριες του συλλόγου μας, έδειξαν για ακόμη μια, φορά το υψηλό τους επίπεδο αποσπώντας, τις πρώτες θέσεις, στους ομίλους τους! Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν στο ανώτερο επίπεδο Α level μπαίνοντας στις φιναλίστ και με βαθμολογίες που συναγωνίζονται τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας και του εξωτερικού.
Είμαστε πολύ περήφανοι! Κάνετε το μικρό μας νησί της Κω γνωστό! Συγχαρητήρια σε όλους. Γονείς και τεχνικό επιτελείο είστε δύναμη!
Αναλυτικά:
Ασημένιο μετάλλιο: Διονύσια Παναγιώτου στο στεφάνι 2009 Β’
Ασημένιο μετάλλιο: Βικτωρία Ραμάι στις κορίνες 2013 Β’
Χάλκινο μετάλλιο: Βικτωρία Ραμαι Στεφάνι 2013 Β
Χάλκινο μετάλλιο: Έλενα Νιοκαστρίτη στην μπάλα 2009 Β’
Χάλκινο μετάλλιο: Έλενα Νιοκαστρίτη στις κορίνες 2009 Β’
Στο ανώτερο επίπεδο :
Νικολέτα Γιαλλούση 6η θέση στην κορδέλα 2010 Α’
Αϊτέν Γιαρέν, 7η θέση στο στεφάνι 2011 Α’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου