Αθλητικά

Ροδίων Άθλησις: Ιστορική πρώτη συμμετοχή στο «6ο κύπελλο Ryoal Crown»

Το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη διεξήχθη το «6ο κύπελλο Ryoal Crown».
Στη διοργάνωση συμμετείχε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις με τέσσερις αθλήτριες, αποτελώντας ιστορική στιγμή για τον σύλλογο αλλά και το νησί μας, καθώς μετά από 35 χρόνια αθλήτριες από τη Ρόδο λαμβάνουν μέρος σε διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ροδίων Άθλησις αναφέρονται τα εξής:
«Μια ιστορική στιγμή για το Ροδίων Άθλησις αλλά και για το νησί της Ρόδου στην ρυθμική γυμναστική!
Το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, τέσσερις αθλήτριες του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής συμμετείχαν στο ‘’6ο κύπελλο Ryoal Crown’’ το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Οι αθλήτριες Ταλαδιανού Δέσποινα, Τζατζάκη Μαίρη, Σταθακοπούλου Μαρία -Νεκταρία αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Παγκορασίδων και η Σκορδάλη Μελίνα, στην κατηγορία των Προαγωνιστικών και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και κριτές.
Το Ροδίων Άθλησις, μοναδικό σωματείο στη Ρόδο με ειδική αθλητική αναγνώριση στην ρυθμική γυμναστική και προπονήτριες με ειδικότητα στο άθλημα, ξεκίνησε το τμήμα ρυθμικής το 2011 με αθλήτριες που κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 200!
Η εξαιρετική δουλειά των προπονητριών Παρίση Χριστίνας και Ουζουνίδου Χρύσας, πήρε ‘’σάρκα και οστά’’ με την πρώτη συμμετοχή των κοριτσιών στους συγκεκριμένους αγώνες ενώ έπεται συνέχεια με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Απρίλιο.
Η διοίκηση του σωματείου συγχαίρει θερμά τις μικρές αθλήτριες για συμμετοχή τους, τους γονείς που έδωσαν το ‘’παρών’’ στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και εμψύχωναν τα παιδιά αλλά και τις δύο προπονήτριες για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια ώστε το Ροδίων Άθλησις να κατακτήσει ακόμα μια ‘’πρωτιά’’.
Μια ‘’πρωτιά’’ με ιδιαίτερη σημασία μιας και η τελευταία παρουσίας αθλήτριας από την Ρόδο σε επίσημο αγώνα ρυθμικής ήταν πριν από 35 χρόνια, με αθλήτρια από το σωματείο ‘’Υγεία’’.
Για την χαρά που μας δώσατε η διοίκηση αποφάσισε οι φωτογραφίες των 4 κοριτσιών να κοσμούν το επίσημο siteτου σωματείου μας, rpathlisis.gr, στην ενότητα ρυθμικής γυμναστικής για τα επόμενα χρόνια!
Συγχαρητήρια κορίτσια και καλή αρχή!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου