Αθλητικά

Οι «δοκιμές» συνεχίζονται!

Αρκετούς παίκτες και διάφορα σχήματα και τακτικές είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ο τεχνικός του ΑΣ Ρόδος Δημήτρης Σκούνας κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου. Και αυτό διότι εκτός από το φιλικό παιχνίδι, οι «πράσινοι» συμμετείχαν και στο τουρνουά του seven side που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα «ελάφια» συμμετείχαν στο γήπεδο των Καλυθιών και στους δυο αγώνες που έδωσαν, στηρίχθηκαν στο …νέο αίμα του συλλόγου. Τα παιδιά μάλιστα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να νιώθουν πολύ ευχάριστα.
Η ομάδα του ΑΣ Ρόδος, το περασμένο Σάββατο έδωσε και ένα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο της. Ο ΑΣ Ρόδος επικράτησε με 4 – 2 δείχνοντας για μια ακόμα φορά μερικά από τα στοιχεία που «δουλεύονται» πάρα πολύ στις προπονήσεις όπως για παράδειγμα η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όπως φάνηκε, ο ΑΣ Ρόδος είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι απαιτείται ακόμα δουλειά προκειμένου να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει και ο προπονητής.
-Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος «θέλει να συγχαρεί δημόσια αυτή της Δόξας Ψίνθου για την πολύ καλή και καθαρά «ποδοσφαιρική» φιλοξενία στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Ευχόμαστε και άλλες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος να κάνουν αντίστοιχες φιλοξενίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου