Αθλητικά

Αξιέπαινη πρωτοβουλία!

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα! Αποφάσισαν πως για κάθε γκολ που θα πετυχαίνουν στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, θα δίνουν 10 ευρώ τα οποία θα μοιράζονται σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής μας. Με αυτόν τον τρόπο, θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και έχουν πολλές ανάγκες. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύλλογος και στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«O προπονητής Πέτρος Ζουρούδης και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Διαγόρας αποφάσισαν από κοινού ότι από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, κάθε γκολ που θα σημειώνει ο Διαγόρας θα αθροίζεται και θα πολλαπλασιάζεται επί 10 ευρώ και θα δίνεται από Επιτροπή παικτών κάθε μήνα σε Κοινωφελούς Ιδρύματα της Ρόδου, που έχουν ανάγκη από την στήριξη όλων μας. Η Διοίκηση του Γ.Σ Διαγόρας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στηρίζει αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας έμπρακτα ότι ο Γ.Σ. Διαγόρας είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό σωματείο για τον τόπο μας».
-Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου