Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 04-04-2024 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου κλοπή και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού ο οποίος μπήκε σε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ηλικιωμένους. Την 05-04-2024 συνελήφθη κατά την άφιξη του στο Λιμάνι του Πειραιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δραπετσώνας Πειραιά.

Την 05-04-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 15χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και 1,5 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Την 05-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 50χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου