Τοπικές Ειδήσεις

Η Καλυμνιά Κατερίνα Βουρεξάκη Ταμπουρατζή υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδορυλάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2024, για την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα την 9η Ιουνίου, «υπενθύμισε» στα στελέχη και τα μέλη του ότι στόχος είναι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές και δεσμεύτηκε ότι την επομένη θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία προοδευτικού μετώπου εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ,έκανε κάλεσμα σε κάθε πολίτη – όποια επιλογή κι αν έκανε στις προηγούμενες εκλογές- να ψηφίσει στις ευρωεκλογές ΠΑΣΟΚ, προβλέποντας ότι έτσι θα αποκτήσει ημερομηνία λήξης η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μεταξύ των ονομάτων που ανακοίνωσε και θα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής και αυτό της Καλυμνιάς Βουρεξάκη Ταμπουρατζή Κατερίνας

Η Κατερίνα Βουρεξάκη Ταμπουρατζή είναι φαρμακοποιός, απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και με καταγωγή από τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με έδρα τον Πειραιά. Διετέλεσε εκλέκτορας για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.
Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΦ και πρόεδρος πλήθους επιστημονικών επιτροπών του Οργανισμού. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου
Ερευνών & Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, καθώς και της Ελληνικής Γραμματείας Ομοιοπαθητικής. Επιστημονικός συνεργάτης της Διεθνούς Ιατρικής Εταιρείας Προηγμένης Ομοιοπαθητικής με σημαντικό διδακτικό έργο σε τομείς υγείας και εισηγήτρια συνεδρίων και ημερίδων για την πολιτική του φαρμάκου σε Ελλάδα, Κύπρο & Ευρώπη.

Μέλος του Δ.Σ. της Φαρμακευτικής Εταιρείας Ελλάδος και μέλος του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ήταν υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου (2015) και Α΄ Πειραιά ( 2019,2023) με το ΠΑΣΟΚ. Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων Αθηνών -Πειραιώς, Αντιπρόεδρος των Δωδεκανησίων Αττικής τα τελευταία 15 χρόνια. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Ένωσης Ελληνίδων γυναικών για την οικογένεια και τη νεότητα (παράρτημα Πειραιά), Μέλος UNESCO με διακρίσεις στον πολιτισμό.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν:

Αλίρη Χριστίνα

Αντωνοπούλου Μαριζέτα

Αρμενάκη Κρυσταλλία

Αρναούτογλου Σάκης

Βακουφτσή Σούλα

Βαρδακαστάνης Ιωάννης

Βερούλη Άννα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή Κατερίνα

Βρεττού Αγάθη-Ρόζα

Δαφέρμου Μαρία

Δημόπουλος Παναγιώτης

Ζαγοράκης Θοδωρής

Ζαρωτιάδης Γρηγόρης

Θεοδώρου Μαρινίκη

Καλλιακμάνης Γιώργος

Καρχιμάκης Λευτέρης

Κικίλιας Ηλίας

Κουνάκης Παναγιώτης

Κουράκης Γιάννης

Λαμπράκης Γρηγόρης

Μανιάτης Γιάννης

Μαρκογιαννάκη Όλγα

Παπανδρέου Νίκος

Πετράκης Σταύρος

Ρίζου Αικατερίνη

Σαμαρά-Οικονόμου Μυρτώ

Σαχινίδης Φίλιππος

Σπυρόπουλος Ανδρέας

Στεφόπουλος Χρήστος

Τανιμανίδου Στεφανία

Τσιλιμίγκας Νικόλαος

Τσουκαλάς Κώστας

Τσούμας Γιώργος

Χρυσόγονος Κώστας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου