Αθλητικά

Στη Ρόδο ο Σπύρος Ζαννιάς!

Καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του πρώτου ITF CBI (Level I) Course για προπονητές ο Σπύρος Ζαννιάς αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης επισκέφθηκε τη Ρόδο δηλώνοντας με την παρουσία του την σπουδαιότητα του εγχειρήματος και την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης των Ελλήνων προπονητών. Στον χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε στην συνεργασία που επιτεύχθηκε μεταξύ ΕΦΟΑ και ITF ώστε να υπάρξει ένα ευρύτερο πλάνο επιμόρφωσης των Ελλήνων προπονητών και εγγυήθηκε τη συνέχεια του σχεδιασμού με την διοργάνωση και των επόμενων επιπέδων που θα δημιουργήσουν Έλληνες εκπαιδευτές και πιστοποιημένους προπονητές της ITF με πρόσβαση στη βάση δεδομένων της διεθνούς Ακαδημίας.
Ο κύριος Ζαννιάς αναφέρθηκε στις ολυμπιακές αξίες στο πνεύμα του Ολυμπισμού την ισότητα των φύλων και θύμισε στους προπονητές πως εκτός από το τεχνικό αντικείμενο πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους τη διαπαιδαγώγηση των νέων και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ακέραιων χαρακτήρων. Αφού ευχαρίστησε τον Developer Officer for Europe Vitor Cabral για την προσωπική του παρουσία και συμβολή στη εκπαίδευση του υψηλού επιπέδου σεμιναρίου της ITF αναφέρθηκε στους έμπειρους εκπαιδευτές και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που είχε η διοργάνωση από την ΔΟΕ (Ολυμπιακη Αλληλεγγυη), την ΕΟΕ, την ITF και φυσικά από την ΕΦΟΑ, καθώς και από τη ΔΕΡΜΑΕ και το δήμο Ροδου και από το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που διέθεσε γήπεδα και εξοπλισμό .
Στο περιθώριο της επίσκεψης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί όλους τους συλλόγους του νησιού και να ακούσει τα προβλήματα των συλλόγων της νησιωτικής περιοχής. Σημαντικές συζητήσεις έγιναν μεταξύ του κυρίου Ζαννιά και του Vitor Cabral σχετικά με το μέλλον του ελληνικού τένις και των προοπτικών που ανοίγονται με την συνεργασία ΕΦΟΑ με ITF Academy.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου