Αθλητικά

«Είμαστε έτοιμοι!»

Την άποψη πως η ομάδα του είναι έτοιμη να μπει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και απομένουν ορισμένες μόνο πινελιές, εξέφρασε με δηλώσεις του στη «δσπορ» ο τεχνικός (και παίκτης) του Διαγόρα Πέτρος Ζουρούδης! Συγκεκριμένα, τόνισε:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Η ομάδα μας από άποψη δεσίματος, είναι ήδη έτοιμη. Απομένουν μερικές λεπτομέρειες ακόμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας».
Το πολύ ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες καθημερινά, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε μια προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας.
Φιλικό «τεστ» με τους Ιππότες
Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο «γηραιός». Θα αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τους Ιππότες. Για μια ακόμα φορά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές ενώ θα γίνουν και πάλι δοκιμές σχημάτων και τακτικών. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο το προσεχές Σάββατο και θα είναι με αντίπαλο τον Κλεάνθη στο γήπεδο Παραδεισίου. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την πρωτεύουσα. Εκεί θα δοθεί μια σειρά σημαντικών φιλικών αγώνων με αντιπάλους ανώτερων κατηγοριών. Ουσιαστικά, στα παιχνίδια αυτά θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου