Αθλητικά

Ποδηλασία: Πρωταθλητής Ελλάδας στην αντοχή ο Τριομμάτης

Τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδας στην αντοχή, κατέκτησε για 13η συνεχόμενη χρονιά ο Ροδίτης Μιχάλης- Μηνάς Τριομμάτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑΜΕΑ που διεξήχθη στο Τυμπάκι.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑΜΕΑ στην Κρήτη στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, Ν. Ηρακλείου.
Ο αθλητής μας Τριομμάτης Μιχαήλ- Μηνάς κατέκτησε για 13η συνεχή χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2024 στο αγώνισμα της αντοχής παρά το ότι έτρεξε σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω δηλητηρίασης την προηγούμενη μέρα και για τον ίδιο λόγο δεν αγωνίστηκε στην ατομική χρονομέτρηση.
Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και περαστικά στην υγεία του.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Blue Star Ferries, Aegean Airlines, Rhodes Transfer Services, Vosporos Garden, SD Bikes by Sakellaris Drakos, Electra Palace Athens, Electra Metropolis».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου