Τοπικές Ειδήσεις

Δύο απευθείας αναθέσεις από την «Κολοσσός 2047»

Δύο αποφάσεις απευθείας αναθέσεως ανήρτησαν χθες στην Διαύγεια ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Κολοσσός 2047».
Πιο συγκεκριμένα αποφάσισαν:
-Την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών στην εταιρεία με την επωνυμία «ARCALIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην σύνταξη πλήρους φακέλου υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση 46_Δ.2.1. «Ενεργειακή αναβάθμιση του δημόσιου κτηριακού αποθέματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», του Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο», όπως αναλυτικά θα περιγράφεται και στη σχετική σύμβαση.
Συνολική διάρκεια της παραπάνω σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της και έως τις 25 Ιουνίου 2024, ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αντικείμενό της.
Το κόστος της σύμβασης, ανέρχεται σε 30.000 €, πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. (24%).
-Την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών στην εταιρεία με την επωνυμία «SYNESIS CONSULTING I.K.E.», που εδρεύει στον N. Αττικής.
Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην παροχή υπηρεσιών τεχνογνωσίας σε θέματα εξωστρεφούς ανάπτυξης και υποβοήθησης της «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047 Α.Ε.» στην επίτευξη των στόχων της, όπως αναλυτικά θα περιγράφεται και στη σχετική σύμβαση.
Η συνολική διάρκεια της παραπάνω σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της και για δώδεκα (12) μήνες.

Το κόστος της σύμβασης, ανέρχεται σε 29.400 €, πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. (24%).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου