Τοπικές Ειδήσεις

Ο Δήμος Ρόδου απώλεσε την ρύθμιση οφειλών της ΔΕΣ ΡΟΔΑ!

Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποιήθηκε στον Δήμο Ρόδου η απώλεια της ρύθμισης οφειλών της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ λόγω μη τηρήσεώς της!!!
Οι αποφάσεις απεστάλησαν στον Δήμο Ρόδου ως διάδοχο φορέα σύμφωνα το άρθρο 29 του ν. 5056/2023 για την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου.
Το Υπουργείο γνωστοποίησε ειδικότερα την απώλεια ρύθμισης για καταβολή σε δόσεις των οφειλόμενων εισφορών της περ. α της παραγράφου 1 του άρθρου 13 του ν. 2963/2001 για την πρώην Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» και είσπραξη κατά Κ.Ε.Δ.Ε. των προβλεπόμενων μηνιαίων οφειλών από το Δήμο Ρόδου ως διάδοχο φορέα σύμφωνα το άρθρο 29 του ν. 5056/2023.
Το Υπουργείο διαπίστωσε ειδικότερα από τα από 02-04-2024 και 26-04-2024 έντυπα αποτύπωσης κινήσεων του λογαριασμού τράπεζας την μη καταβολή 3 δόσεων της ρύθμισης της επιχείρησης από τον Δήμο Ρόδου. Αποφασίστηκε να βεβαιωθεί στον Δήμο Ρόδου ποσό οφειλής συνολικού ύψους 84.129,84 ευρώ προκειμένου να εισπραχθεί ως δημόσιο έσοδο, κατά τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων,

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου