Αθλητικά

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου: Διακρίσεις στο ITF Master Tour

Στο τουρνουά ITF Master Tour 200 Open 2024 που διεξήχθη στο νησί μας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου, καταφέρνοντας να ξεχωρίζει.
Οι «σφουγγαράδες» κατέκτησαν δύο πρωτιές και δύο δεύτερη θέσεις, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Με σχεδόν απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλύμνου στο διεθνές τουρνουά τένις ITF Master Tour 200 Rhodes Open 2024.
Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από 3 αθλητές και 1 αθλήτρια και κατέκτησε 2 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία ανδρών 55 ,ο Πιοτρ Βάρζεβιτς κατέκτησε την πρώτη θέση, στην κατηγορία Mixed Doubles ο Παναγιώτης Ράγκος ήταν φιναλίστ, ενώ η αθλήτρια του Ομίλου μας Καλλιόπη Κούρου κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά γυναικών και ήταν φιναλίστ στα μόνα γυναικών.
Τέλος, ο Νίκος Κούρος έφτασε στους ημιτελικούς των μονών ανδρών στην κατηγορία ανδρών 45.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για τον άψογο σχεδιασμό και την εκτέλεση του τουρνουά !
Ξεχωριστό κομμάτι αυτό της φιλοξενίας που παραδοσιακά είναι εξαιρετική!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου