Αθλητικά

Στο Περιστέρι για τα πλέι-οφ ο Κολοσσός!

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει σήμερα το βράδυ (20:15-ΕΡΤ3) τον Κολοσσό, ο οποίος παίζει με το Περιστέρι για την α’ φάση των πλέι-οφ της Basket League. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο έκτος Κολοσσός θα αντιμετωπίσει το τρίτο Περιστέρι με μειονέκτημα έδρας και με στόχο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αποστολή του Κολοσσού αναχώρησε χθες το βράδυ και εκτός αποστολής έμεινε ο Αμερικανός Τάιλερ Πόλεϊ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδρέα Πετρόπουλου (θλάση στο δικέφαλο) και του Λόντον Περάντες (ενοχλήσεις στη μέση), οι οποίοι ταξίδεψαν κανονικά στην αποστολή για την Αθήνα. Ο Κολοσσός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Περιστέρι και θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη στο «Α. Παπανδρέου». Όπως είναι γνωστό την Κυριακή (17:15), οι «θαλασσί» θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΗΜΕΡΑ:
Σ.Ε.Φ. (17:15): Ολυμπιακός- Α.Ε.Κ. (ΕΡΤ3)
«Α. Παπανδρεου» (20:15): Περιστέρι- Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)
ΠΕΜΠΤΗ(16/05):
Ο.Α.Κ.Α. (20:15): Παναθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ3)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(17/05):
«Δ. Τόφαλος» (17:15): Προμηθέας Πάτρας- Άρης (ΕΡΤ3)
«ΕΠΕΣΕ» Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ
Με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (80-68) «έπεσε» η αυλαία του TOP-6 στη Basket League και την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι-οφ, με τον Κολοσσό να παίζει στο Περιστέρι. Ο Προμηθέας Πάτρας κέρδισε στο Περιστέρι με 94-92, χωρίς να αλλάξει η τελική κατάταξη. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία στο ΤΟΡ-6, ενώ στα πλέι-οφ θα συμμετέχουν επίσης η Α.Ε.Κ. και ο Π.Α.Ο.Κ.
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άρης- Παναθηναϊκός 68-80
Περιστέρι- Προμηθέας Πάτρας 92-94
Κολοσσός Ρόδου- Ολυμπιακός 66-100

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Παναθηναϊκός 53
2.Ολυμπιακός 51
3.Περιστέρι 43
4.Προμηθέας Πάτρας 43
5.Άρης 39
6.Κολοσσός Ρόδου 37

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου