Στο μυσταγωγικό χώρο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου το Sissitio Rhodes fine art & taste and culture, άνοιξε τις πόρτες του με νέες εμπειρίες για όλες σας τις αισθήσεις.
Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας , οινογνωσίας και των cocktails , σε συνεργασία με τους έμπειρους και βραβευμένους συνεργάτες μας, έχουμε ετοιμάσει για εσάς, μια πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων, ψυχαγωγίας και εμπειριών.
Mια ομάδα με τους καλύτερους στο είδος τους, ο Chef de cuisine Δημήτρης Πιστολής καλωσόρισε τον βραβευμένο chef , Σπύρο Κουγιό αλλά και τον παλιό μας γνώριμο Γιώργο Κακούλη σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο ευρηματικές αναδιατυπώσεις της Ελληνικής γεύσης
Ο Head Bartender Ραφαήλ Μιχαλαριάς υποδέχθηκε τον διακεκριμένο Γάλλο bar tender που διαπρέπει στο Λονδίνο, Donovan Pouillard και την Ιταλίδα συνεργάτιδα του Sara Vadilonga, όπου δημιούργησαν 10 κοσμοπολίτικα Cocktails εμπνευσμένα από την Ελλάδα, ένα Blend της παλιάς σκηνής ακολουθώντας νέες τάσεις σε μια άκρως μινιμαλιστική προσέγγιση.
Το κρασί και το Sissitio έννοιες συνυφασμένες με τον Wine Director / sommelier, Παναγιώτη Τρέχα όπου επιμελήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα wine list με άποψη εύρος αλλά και ξεχωριστές ποικιλίες από όλο τον οινικό κόσμο όπου σερβίρονται και σε ποτήρι.
Πλήθος ξεχωριστών συνεργατών μας, τη δυνατή μας ομάδα – τη Sissitio team σε κουζίνα μπαρ σέρβις υποδοχή με τους καλύτερους djs αλλά και με την περιοδική φιλοξενία επώνυμων καλλιτεχνών, και φέτος θα σας χαρίσουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης , ψυχαγωγίας και γευσιγνωσίας…
Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας ταξιδέψουμε σε νέες γαστρονομικές εμπειρίες, ειδικά δημιουργημένες για να αγκαλιάσουν την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, το μενού μας έχει σχεδιαστεί για να βασανίζει τους γευστικούς σας κάλυκες και να ενθουσιάζει τις αισθήσεις σας.
Η δική σας ικανοποίηση αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για να ανταποκρινόμαστε στη δική σας εμπιστοσύνη ….
Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας.