Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Προγραμματισμός, ρεπό και στο βάθος Γιούχτας

Ο Διαγόρας μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, με το «γηραιό» να εξασφαλίζει, σχετικά άνετα, την παραμονή του στην κατηγορία μέσω των play out του 2ου ομίλου (Νότιου), με το βλέμμα όλων στο σύλλογο να έχει στραφεί στη νέα σεζόν.
Ως γνωστόν οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν στον πάγκο τους τον Ράτκο Ντόστανιτς, ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Χρήστος Παπαδημητρίου, έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Σέρβος τεχνικός σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα Στάθη Προβατίδη, έχουν ήδη ξεκινήσει την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε να κάνουν τις εισηγήσεις τους στη διοίκηση για την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν.
Όπως όλα δείχνουν ο Διαγόρας και στην σεζόν 2024-2025 δεν θα εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής και θα του επιβληθεί περιορισμός μετεγγραφών, όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν ανησυχεί ούτε αγχώνει τους «κυανέρυθρους», καθώς έχουν βρει τον τρόπο να δημιουργούν ανταγωνιστικό σύνολο, κάτι που αναμένεται να πράξουν και ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Βέβαια θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και είναι άνω των 25 ετών, καθώς θα πρέπει να ανανεωθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου, εφόσον οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν να τους διατηρήσουν στις τάξεις τους. Αυτό θα πρέπει να συμβεί προκειμένου να μην «χαραμίσουν» κάποιες από τις τρεις μετεγγραφές άνω των 25 ετών που θα έχουν δικαίωμα να κάνουν, έτσι ώστε στη συνέχει να έχουν την πολυτέλεια να κινηθούν με μεγαλύτερα άνεση.
Από εκεί και πέρα, ένα άλλο κομμάτι που θα πρέπει να διευθετήσουν στο Διαγόρα, αφορά στους δανεικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ τους, οι οποίοι με την λήξη του πρωταθλήματος θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. Ο «γηραιός» έχει επτά δανεικούς (Λαδάς, Σηφάκης, Βολάκης, Σταματούλλας, Ματίβιεβιτς, Μουντές και Γκάτα), ανάλογα με τις εισηγήσεις του Ντόστανιτς, τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και των ομάδων τους, θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα συνεχίσουν στο Διαγόρα και στη νέα σεζόν.
Στα αγωνιστικά
Την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 14:00 ο Διαγόρας θα φιλοξενηθεί από τον Γιούχτα στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Σήμερα Κυριακή οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
Ενόψει Γιούχτα ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βίκτορ Λούκιτς, του Στέργιου Δημόπουλου και του Άγγελου Τσάβου οι οποίοι είναι τιμωρημένοι αφού στο παιχνίδι με το Αιγάλεω συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νικήτα Νικόλη και του Αντεσίνα Μουμπάρακ Γκάτα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη επιστρέφει ο Γιώργος Μανωλάκης που εξέτισε την ποινή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου