Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 17-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 41χρονος ημεδαπός ο οποίος παραβίασε τους όρους της τακτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί από Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Την 17-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και επιπλέον δεν είχε προβεί στην έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο Την 17-05-2024 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 23-02-2024 αφαίρεσε κάρτα τραπέζης από γραφείο επιχείρησης στην οποία εργαζόταν και πραγματοποίησε οικονομική συναλλαγή.

Την 17-05-2024 συνελήφθησαν στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου τρείς 21χρονοι ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5,35- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και θρυμματιστής.

Την 18-05-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος ημεδαπός γιατί οδηγώντας επικίνδυνα δίκυκλο μοτοποδήλατο δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο και κατά τον εντοπισμό – ακινητοποίηση του επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Την 17-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 22χρονη αλλοδαπή γιατί κατείχε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή θεώρηση εισόδου. Το διαβατήριο κατασχέθηκε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου