Αθλητικά

“Κάηκε” η Ρόδος από τα πανηγύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του. Για έβδομη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, με τους “πράσινους” να διαλύουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Βερολίνου με 95-80, ανεβαίνοντας στην κορυφή μετά το 2011. Παρότι δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε με διψήφιες διαφορές πίσω στο σκορ, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο και με μια μεγάλη εμφάνιση κατάφερε να πάρει την τεράστια νίκη και να σηκώσει τη Euroleague. Κορυφαίους για τους νικητές ήταν ο Κώστας Σλούκας με 24 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Ναν είχε 21 και ο Ματίας Λεσόρ 17. Από την άλλη πλευρά, ο Τζάναν Μούσα σταμάτησε στους 15 πόντους, με τον Φακούντο Καμπάτσο να έχει 12 και τον Σέρχι Ροντρίγκεθ 11.
Μετά τη λήξη του τελικού, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Ρόδο συγκεντρώθηκαν στην πλατεία δημαρχείου και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους, τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους. Εκατοντάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας τη νύχτα… μέρα και στη Ρόδο και γιορτάζοντας την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου στην ιστορία της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου