Αθλητικά

Δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και ηττήθηκε με 56-46 από τον Άτλαντα Αθηνών, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αθηναίοι είχαν τις λύσεις και την ποιότητα, «πάτησαν» στο εξαιρετικό α’ ημίχρονο και κέρδισαν για τρίτη φορά φέτος (σε ισάριθμα παιχνίδια) τη ροδίτικη ομάδα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες το Σάββατο στο Βόλο, στον ημιτελικό του F-4 για το πρωτάθλημα. Ο Γ.Σ.Δ. είχε πολύ καλή παρουσία στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το -20 (14-34), χάνοντας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας από έναν καλύτερο αντίπαλο.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 5-12, 13-32(ημ.), 30-40, 46-56
Διαιτητές: Θεονάς- Στρέμπας
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης- Μποσγανάς): Χαμαντί 18, Χεναγκίρ 10, Χατζηδημητρίου 2, Χατζηκαντής 4, Λυκοπάντης 2, Γκρέι 10, Στεργιόπουλος.
ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μελεούνης- Μαστρογιάννης): Χατζηδάκης 10, Πάουελ 23(1), Ράσα 2, Γκοτζαράι, Κωνσταντινόπουλος 2, Μίνα, Θανάση, Ντομγκιόνι 11, Ζώης, Μιτσουμότο 8, Βατικιώτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου