Αθλητικά

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων: Οι βραβεύσεις, ο ομοσπονδιακός και το ευχαριστήριο

Το περασμένο σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα διεξήχθη το Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, με την Τελχινίδα να κατακτά τον τίτλο επικρατώντας με 3-0 σετ του Ροδίων Άθλησις.
Τους αγώνες του διημέρου παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος και έμεινε ικανοποιημένος απ’ όλα όσα είδε από τα κορίτσια.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τη βράβευση των τριών πρώτων ομάδων (Τελχνίδα, Ροδίων Άθλησις και Διαγόρα) έγινε και απονομή αναμνηστικής πλακέτας σε αθλήτριες που διακρίθηκαν στο Final Four
Από την Τελχινίδα τιμήθηκαν η Ηλέκτρα Σκαρτσίλη ως καλύτερη επιθετικός, ενώ η Ευρυδίκη Μαθιουδάκη αναδείχθηκε η πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά. Καλύτερη αμυντικός αναδείχθηκε η Νάσια Καλημέρη του ΑΕΣΠ Φοίνικας, καλύτερη στο σερβίς η Χρύσα Δανελλάκη του Διαγόρα και καλύτερη πασάδορος η Ιωάννα Κρόκου του Ροδίων Άθλησις.
Η διοργάνωση πέρα από το αθλητικό κομμάτι της, είχε στόχο να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει τους παραβρισκόμενους απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.
Τέλος, με αφορμή την ολοκλήρωση του Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων η Τελχινίδα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Διαγόρα, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τον Γυμναστικό Σύλλογο Διαγόρας για την άριστη φιλοξενία και τον συγχαίρει για την άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
Η υποδειγματική οργάνωση είχε αποτέλεσμα ένα επιτυχημένο και αξέχαστο τουρνουά, αναδεικνύοντας το αθλητικό πνεύμα και την συνεργασία μεταξύ των συλλόγων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου