Τοπικές Ειδήσεις

Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour: Νικητής της 2ης ημέρας στην κατηγορία Closest To The Pin ο Μιχάλης Αρχαγγελίτης

Από τις 14 έως και τις 18 Μαΐου στο γήπεδο γκολ του Porto Carras στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, διεξήχθη το «Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour», όπου συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ από 12 χώρες όπως η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σουηδία, η Τσεχία και φυσικά η Ελλάδα.
Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και ένας Ροδίτης γκολφέρ, ο Μιχάλης Αρχαγγελίτης που κατάφερε να ξεχωρίσει, καθώς ήταν ο νικητής της 2ης ημέρας στην κατηγορία Closest To The Pin, ενώ την 1η ημέρα κέρδισε ο Πέτρος Τουργαΐδης.
Από εκεί και πέρα, στις ομάδες, για το Pro-Am τουρνουά, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Παπαδόπουλου, Αβραμίδου, Μαλτεζάκη, Πιπερά, 2η η ομάδα των Χρήστου Νικόπουλου, Γκότση, Werner και Καλογήρου, ενώ 3η τερμάτισε η ομάδα των Θέμη Γκίνη, Fistrek, Hoppen, Φασόη. Στις ειδικές ομαδικές βραβεύσεις πρώτη ομάδα την πρώτη ημέρα ήταν η ομάδα των Σοφρώνη, Μπουντή, Van Duijne, Φραγκίστα και δεύτερη η ομάδα των Elli, Marian Abrashev, Alexander Abrashev, Τουργαΐδη.
Σε ατομικό επίπεδο, πρωταθλητής στους Pro αναδείχθηκε ο Σουηδός Enrik Hengdahl. Στην κατηγορία Amateur Gross πρώτος ήταν ο Alexander Abrashev, δεύτερος ο Christian Werner και τρίτος ο Marian Abrashev. Στην κατηγορία Amateur Net πρώτος βγήκε ο Αναστάσιος Γκότσης, δεύτερος ο Φίλιππος Πιπεράς και τρίτος ο Γιώργος Καρακάσης. Τέλος, το Longest Drive της πρώτης ημέρας κέρδισε ο Christian Werner και της δεύτερης ημέρας ο Αναστάσιος Γκότσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου