Πολιτιστικά

Έκθεση Φωτογραφίας

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας της Νίκης Σπάρταλη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την ευγενική υποστήριξη της Γαλλικής Προξενικής Αρχής Ρόδου σας προσκαλεί στην ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομή».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στο Κατάλυμα Γαλλίας, στην οδό Ιπποτών, στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Κυριακή 02 Ιουνίου έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.

 

Λίγα Λόγια για την Έκθεση

 

Όλη σου η ζωή είναι μια διαδρομή· προς το γραφείο, τον έρωτα, την λάθος επιλογή. Καθημερινά βρίσκεσαι μπροστά σε διαφορετικά σημεία καμπής, αποφασίζεις και χαράζεις ένα δρόμο δικό σου ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Ο διπλανός σου, η τύχη, η φύση και τόσες άλλες μεταβλητές επηρεάζουν την πορεία, συχνά εν αγνοία σου.

 

Με την χρήση των γραμμών που οδηγούν την ματιά, την εθιστικά εμμονική επανάληψη του μοτίβου, τον ατέρμονα κοχλία του σαλιγκαριού, το τοπίο, την σκηνοθεσία συναισθημάτων αλλά πάνω απ’ όλα με το φως, κάθε φωτογράφος χαράζει το δικό του οπτικό μονοπάτι. Σκοπός όλων τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θεατή, να του θέσουν προβληματισμούς, ίσως και να τον κάνουν να αναγνωρίσει ένα μέρος της προσωπικής του διαδρομής μέσα από τις εικόνες τους. Όλοι τους περιμένουν να σας υποδεχθούν με χαρά και διάθεση για δημιουργική κουβέντα στο πανέμορφο και φιλόξενο Κατάλυμα της Γαλλίας, στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

 

Συμμετέχουν: Αθηνά Αθανασίου, Κατερίνα Γκoλιά, Μιχάλης Διασινός, Μαργαρίτα Καρπαθάκη, Βασιλεία Κεφάλα, Νίκωνας Κοψιάς, Ελένη Κυριακούλη, Αλεξάνδρα Λούλο, Δημήτρης Ξεπαπαδάκος, Εύη Οικονομίδου, Ιωάννα Οικονόμου, Νατάσσα Παρασκουλάκη, Ηρακλής Πυλαρινός, Ειρήνη Σταύρα, Ιωάννα Τσακιράκη, Φεράχ Τσιαλίκ, Καλλιόπη Χατζηπαπά, Θεώνη Χατζιάρα, Λίζα Ψαρρή

 

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια, τους μεγάλους χορηγούς μας το Ροδίων Παιδεία, τα ξενοδοχεία Atrium, και το τυπογραφείο Fotis Graphics καθώς και όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς, αυτή η έκθεση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί: την κάβα The Cellar of Knights, τη Σχολή οδηγών Ροδίων Οδήγηση, το κοσμηματοπωλείο Kopsias Jewellery, τις ιχθυοκαλλιέργειες Λαμάρ, το καταδυτικό κέντρο Μπλουτόπια, το Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης, τα συστήματα αλουμινίου Noval κ. Πατούνα, το μικροβιολογικό ιατρείο της κα. Ε. Καβάδα το κέντρο περιποίησης νυχιών Healthy Nails, το συνεργείο αυτοκινήτων του Νταουσαντζή Μουσταφά, το πρακτορείο μεταφορών Eratour Rhodes, την

Robot Academy, το κατάστημα γεωργικών ειδών Agroplan,, το σούπερ μάρκετ Καλαετζής και το χορηγό επικοινωνίας μας το Ραδιόφωνο Λυχνάρι

 

 

 

 

INFO

 

Έκθεση Φωτογραφίας • Εγκαίνια : 02/06/2024 ώρα 19:00.

Εκθεσιακός Χώρος : Κατάλυμα Γαλλίας, οδός Ιπποτών, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου

Διάρκεια: 02/06 – 11/06/2024

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00 • Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου