Τοπικές Ειδήσεις

Ελεύθερος με όρους νεαρός Ολλανδός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας του υπερήλικα ομοεθνή συντρόφου του

Μετά την απολογία του

Ελεύθερος με όρους νεαρός Ολλανδός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας του υπερήλικα ομοεθνή συντρόφου του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 30χρονος υπήκοος Ολλανδίας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή απειλή εις βάρος συντρόφου, υπεξαγωγή εγγράφων και κλοπή.

Την 26η Μαϊου 2024 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από τον 87χρονο ομοεθνή σύντροφο του κατηγορούμενου ότι τον απείλης ότι θα τον σκοτώσει, του επιτέθηκε με κλωτσιές στα πόδια και στην μέση, ότι τον έγδαρα με τα νύχια του στα χέρια και τα πόδια, ότι τον έσφιξε με τα χέρια του στον λαιμό και ότι του έκοψε την Ολλανδική του ταυτότητα και του αφαίρεσε από το πορτοφόλι μια τραπεζική κάρτα.

Ως συνήγοροι υπεράσπισης του παρέστησαν οι κκ. Σταύρος Σκάρος, Γιάννης Χριστοδούλου και Μ. Καρπαθάκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου