Αθλητικά

Φινάλε για φέτος στις ακαδημίες μπάσκετ της Καρπάθου!

Η Κάρπαθος Basketball ολοκλήρωσε τις φετινές προπονήσεις των ακαδημιών και η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με την τελετή λήξης, ολοκληρώθηκαν οι ακαδημίες Μπάσκετ Καρπάθου για την περίοδο 2023/2024. Ξεκίνησαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Σήμερα μετά από 8 μήνες, 70 παιδιά, χωρισμένα ανά τμήματα, έδειξαν στους οικείους τους και στους φίλους τους, την πρόοδο τους την χρόνια αυτή, μέσα από οικογενειακά διπλά. 3Χ3, σουτάκια και άλλες δεξιότητες. Στο τέλος της παρουσίασης της αγωνιστικής επίδειξης των τμημάτων ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων. Ιδίων μεταλλίων για όλα τα παιδιά, που πιστοποιούν και ταυτόχρονα επιβραβεύουν την συμμετοχή τους και τη γενική προσπάθεια τους.
Οι απονομές έγιναν από τον αντιδήμαρχο διοικητικών και οικονομικών του Δήμου μας Νίκο Πρωτόπαπα, τον αντιδήμαρχο παιδείας και τουρισμού Τάσο Μηλιό και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Χαλκιά. Μάλιστα τα παιδιά του Νίκου και του Τάσου, εδώ και χρόνια συμμετέχουν στις Ακαδημίες μπάσκετ.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί:
1.Τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους.
2.Τους γονείς τους, που επέλεξαν τις Ακαδημίες μπάσκετ Καρπάθου για την άθληση τους.
3.Τους προπονητές της Καρπαθος Basketball Μανόλη Ρηγοπούλη και Βασίλη Ρηγοπούλη για την επίπονη, διαρκής και αφιλοκερδή προσφορά τους στην ομάδα του νησιού μας.
4.Τον Γιάννη Λουλούδη και Ανδρέα Τσαγγάρη για την εκμάθηση του μπάσκετ στα παιδιά των ακαδημιών.
5.Τον πανταχού παρόν αρχηγό της Κάρπαθος Basketball Aργύρη Χιώτη για την αφιλοκερδή παρουσία του και προσφορά του.
6. Τον Δήμο Καρπάθου που συνεχίζει να είναι εμπράκτως μεγάλος υποστηρικτής των ακαδημιών μπάσκετ του Πρωτέα. Ραντεβού τέλος Σεπτεμβρίου Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου