Αθλητικά

Οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου για το 2025!

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε τη νέα γενική προκήρυξη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και μέσα σ’ αυτή βρίσκονται και οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική Ανδρών και την Α2 Γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 18 έως 22 Ιουνίου 2025 στην Αθήνα και στην προκήρυξη της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής σχετικά με τα μπαράζ, που οδηγούν στις εθνικές κατηγορίες.
1. Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών… Η άνοδος των ομάδων στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Οι πρώτοι νικητές των ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ, ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ΕΚΑΣΚ, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε ειδικό πρωτάθλημα κατά το χρονικό διάστημα από 18-06-2025 έως και 22-06-2025 και ο νικητής θα ανέλθει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
2. Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην National League 2 (Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Χρονικό διάστημα διεξαγωγής από 18-06-2025 ε ως 22-06-2025, εκτός αν οριστεί διαφορετικά στην Ειδική Προκήρυξη. Δικαίωμα συμμετοχής στο ως άνω πρωτάθλημα έχουν, οι πρώτοι νικητές των Πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας των Τοπικών Επιτροπών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου και της Ένωσης Κυκλάδων (1ος Όμιλος).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου