Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Συνεχίζει με Θεοχαρόπουλο

Μία ανανέωση και μία απώλεια κατέγραψε ο Αστέρας Παστίδας. Για λογαριασμό της ομάδας του Μιχάλη Πολιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο έμπειρος μπακ χαφ Διονύσης Θεοχαρόπουλος, με τη διοίκηση του σωματείου να ανακοινώνει και επισήμως την παραμονή του ως εξής:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για ακόμη μια χρονιά την συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Θεοχαρόπουλο Διονύση. Ο Διονύσης θα φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την φανέλα του Αστέρα πράγμα που δηλώνει την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ μας. Τον ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» αποχαιρέτησαν τον επιθετικό Σέγκνις Πρέτσι, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, χωρίς να λησμονήσει να ευχαριστήσει με θέρμη όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε:
«Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε και πιστέψατε στον Πρέτσι από την πρώτη στιγμή. Η φετινή ομάδα του Αστέρα με βοήθησε να ξαναβρώ τη χαρά του παιχνιδιού χάρη σε όλους αυτούς τους συμπαίκτες που είχα! Είστε τρομεροί, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Ευχαριστώ!».
Συγχαρητήρια στη μικτή Κ16
Εν τω μεταξύ, τους συντελεστές της επιτυχίες της μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣΔ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, συγχαίρει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αστέρα:
«Το Δ.Σ. τού Αστέρα Παστίδας θα ήθελε να συνεχάρη δημόσια την μικτή ομάδα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Δ. για την μεγάλη τής επιτυχία να στεφθεί πρωταθλήτρια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές (παράγοντες, Ε.Π.Σ.Δ., προπονητικό τιμ). Τα περισσότερα όμως στους νεαρούς πρωταγωνιστές (ποδοσφαιριστές) που με το πείσμα τους και το ταλέντο τούς κατάφεραν κάτι τόσο σπουδαίο. Τούς ευχόμαστε ένα ποδοσφαιρικό μέλλον γεμάτο επιτυχίες και διακρίσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου